Proefles € 25,-

Wil je binnenkort je Rijbewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijschool bij je past? Of wil je eerst kennis maken met mijn Rijschool . Maak dan gebruik van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, en krijg je inzicht in je rijvaardigheden.

    

Enige informatie over het ontstaan van Rijschool Germann.

Toen ik 18 jaar werd moest ik in militaire dienst en had ik nog geen rijbewijs. Daar kreeg ik een chauffeursopleiding. Tijdens deze periode heb ik niet alleen rijbewijs B gehaald, maar ook rijbewijs BE, CE en DE. Mijn motorrijbewijs heb ik later nog gehaald. Na mijn diensttijd ging ik werken als vrachtwagenchauffeur. Na een aantal jaar werd het tijd om wat anders te gaan doen. Autorijden was en is nog steeds een passie, dus rij-instructeur worden was een logische stap. Tijdens de opleiding voor rij-instructeur kwam ik erachter dat niet alleen het autorijden zelf een passie was, maar dat ik het ook erg leuk vond om mijn kennis te delen. Na een jaar bij een rijschool in Amsterdam te hebben gewerkt, werd het tijd voor de volgende stap; mijn eigen rijschool.          

Waarom kiezen voor Rijschool Germann?

1) Hoog slagingspercentage.
2) Rijles in het examengebied van Amsterdam.
3) Rijopleiding volgens de rijprocedure.
4) Deskundige ervaren rij instructeur die al meer dan 25 jaar rijles geeft in Amsterdam.
5) Rijschool Germann is een kleine rijschool dus heb je altijd dezelfde instructeur.
6) Er zijn veel rijscholen in Amsterdam, die beweren de goedkoopste en de beste rijschool in Amsterdam te zijn. Maar denk eraan, goedkoop is uiteindelijk duurkoop.
7) Dus wees verstandig en ga voor de kwaliteit, zodat je later veilig en met vertrouwen aan het verkeer kunt deelnemen.

Enkele belangrijke onderdelen in de rijopleiding.

- Voertuigbeheersing.
- Kijktechniek.
- Anticiperen(vooruitkijken)
- Kennis van de verkeersregels.
- Rustig blijven.

Praktijk examen aanvragen.

- Eigen verklaring 
- Rijschool machtigen met je DigiD (rijschool registratie nummer: 3899x7)

Praktijk examen doen; wat moet je meenemen?

- Examen oproep.
- Zelfreflectie formulier 
- Legitimatiebewijs
- Geldig theoriecertificaat

Rijschool Germann  Amsterdam-West is opgericht in 1992 en is gevestigd aan de Postjesweg.( Johan Huizingalaan, de Oostoever). Wil je weten hoe andere de rijopleiding hebben ervaren, kijk dan even op de facebook pagina van de rijschool.