Spoedcursus Amsterdam

Rijschool Germann

Snel je Rijbewijs halen

Hier vindt u onze tarieven

rijschoolamsterdam west

Versneld je rijbewijs halen
Indien u wenst gebruik te maken van een spoedcursus voor het behalen van het rijbewijs is een intake aan te raden. U spreekt vervolgens, in overleg met uw instructeur, het aantal lesuren per week af.

Tarieven Rijles Pakketten

  • Intake rijles per 90 minuten € 70,- contant.
  • Spoedcursus Amsterdam incl examen, vanaf € 1000,-
  • Lesprijs per 60 minuten € 45,-
  • Aanvraag (her)examen € 255,-
  • Proefles € 25,- contant.

Intake Rijles

Tijdens de intake wordt beoordeeld welke rijopleiding het meest optimaal is voor u. Op basis van de bevindingen brengt de instructeur na de intake een advies uit over het opleidingstraject.

Pakketten Aantal uren Examen Tarieven
Pakket A 10 1x € 705,-
Pakket B 20 1x € 1155,-
Pakket C 30 1x € 1605,-
Pakket D 40 1x € 2055,-

Spoedcursus Amsterdam

Via de snelcursus is het mogelijk in overleg met de rijschool snel je rijbewijs te halen in Amsterdam. Hiervoor moet je een intake doen om te beoordelen of de snelcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Het snel halen van je rijbewijs via een spoedcursus is niet voor iedereen weggelegd. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen. De planning wordt gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd om je examen aan te vragen. Houdt er rekening mee dat het zes tot acht weken is.